Partea 1

Edward POV

Stateam pe hol, incercand sa o dau pe nesatula de Jessica jos de pe mine. Doamne, da’asta nu renunta niciodata? Ehh… e obsedata de mine saraca, ce sa-I faci??? O las sa viseze in continuare ca va avea parte de o noapte cu mine… Cum sa nu! O sa aiba parte de ea cand o deveni Bella preoteasa!!! Nimic posibil in asta!

,, Am eu o idee cum poti scapa de ea!!” Ca sa vezi! Minunata mea constiinta inoportuna a aparut… sa te auzim!!! ,, Nu vorbi in basini cu mine bai putza!”mdeah, sarcastica exact ca intotdeauna… ce sa-I faci, daca e dusa rau cu neuronii deloc-biata-mea constiinta… ,,Daca ma mai insulti mult, i-ati adio de la planul meu extra-mega-super-ultra-giga tare!” vai, da’ ce modestie pe tine mai nou… i-a sa te auzim… ,,Ce-ar fi sa o legi de pom????”spunand asta, pe fata mea a aparut un zambet pe care nici cu ranga nu il dadeai jos de pe fata mea…care va’ sa zica constiinta mea nebuna mai are un neuron in functiune… ,,Heeeey!!!” … scuze…

Deci, trebuie sa fiu total nebun daca am ajuns sa vorbesc cu ,,constiinta mea”… mda, am nevoie de un control rapid! ,, Asa credeam si eu!!!”a spus extrem de sarcastica tampita mea constiinta. Dar ce avem noi aici??? Swan… i-a sa ii vad reactia la ,,sarutul” meu cu Jessica – ce sa-I fac, macar sa-I dau si ei placere, asta doar sa o oftic pe Bella… uneori am impresia ca ma place… dar nu stiu… cert e ca eu sunt indragostit pana peste cap de ea, dar asta nu va afla vreodata. Revenind la saruut…. I-a sa o ofticam putin!

Am luat usor cu o mana talia Jessicai, si pe cealalta mi-am agatat-o in parul ei, apoi am inceput sa o sarut usor, dar vaca vroia mai mult, asa ca i-am dat ce isi dorea…. Bleach, ce scarbos… asta de cand nu s-a mai spalat pe dinti??? Sunt sigur ca, cu Bella nu m-as simti asa, ea are dintii mereu albi si stralucitori, exact ca perlele gasite de scafandrii profesionisti pe fundul oceanelor.

Acum ca Swan a plecat, i-am dat drumul Jessicai si i-am zis sa plece. S-a mai pisicit si fastacit ea pe langa mine, dar i-am zis iar sa plece, si asa a si facut. Huh… am scapat de o nebuna-obsedata-de-mine. Ce pot face? Daca sunt cel mai atragator baiat din scoala… Nu ca m-as plange de asta… dar uneori devine stresant… si gretos in cazul de fata!!!!

Cu Bella nu ar fi la fel… sunt sigur! Dar ea nu a avut nici macar o reactie, pur sisimplu s-a uitat cu o fata de ,, Scarboooos!!!” si a plecat mai devreme. Nu a schitat nimic care sa dea de gol tristetea ei… poate chiar nu ma place. Dar eu pe ea cu siguranta Da. Pot spune chiar ca o iubesc…. Cine nu s-ar indragosti de ochii ei verzi care mocnesc de fiecare data cand vede vreunul din familia mea, uneori chiar pe mine. Dar totusi, sunt asa de patrunzatori… si profunzi, dar eu nu reusesc sa deslusesc secretele care se afla in ei…. Seara, cand adorm, ochii ei imi vin in minte imediat ce inchid ochii, si nu mai pleaca pana dimineata…. Uneori o visez, alteori doar ii vad ochii…. Ce frumos ar fi sa se intample acele vise! Sa ne plimbam de mana pe plaja, la apus, si sa ne jucam in apa, eventual sa ne stropim, cum fac 2 copii si 2 indragostiti. Sa mergem in padurea verde care este peste tot prin Forks si sa ne plimbam fara griji, tinandu-ne de mana si uneori, sarutandu-ne… dar asta sunt doar vise…. Nu cred ca ea simte acelasi lucru pentru mine…. Dar niciodata nu ii voi putea uita chipul, ochii ei verzi ca doua oceane adanci si pierdute in timp, buzele ei rozalii si dulci presupun, mai ales buza de jos, pe care si-o musca tot timpul…parul ei de mahon, mireasma ei imbietoare, care pe mine ma farmeca de fiecare data, si mai ales, vraja pe care ea o are asupra mea… pff…. De ce nu pot fi si eu macar odata fericit???

Dar, sa revenim la lumea reala, pana nu ma pun pe bocit… Glumeam… Ha ha ha!!!

,, Ei bine… eu te cred in stare… doar papusica de Cullenica e mereu trist… oaaaa!!! Mi-a furat fardurile!! Oaaa!! Ohh stai, aia cu fardurile e Alice… da!!! Evrika!!! Mi-au distrus Volvo-ul!!!oaaaa!!!”… Ohh, mai taaaaaaaaaaaaaaaci!!!!!!!

Am revenit cu picioarele pe Pamant cand telefonul a inceput sa sune. Iubeam melodia asta… cum se numea?? Ahh da, Racla si Dee – 2 in 1… mi se potriveste… si cred ca asta e si soneria Bellei… se vede ca si ea sufera din iubire… dar oare pentru cine?? Ihh, ce enervanta poate fi persoana care ma suna!!!

,,Carlisle” … oups, imi retrag cuvintele… Mda, si asa am fost stresat destul…deci, sa raspund.

- Alo, tata?

- Edward, fiule… s-a intamplat ceva groaznic… trebuie sa veniti acasa! V-am invoit eu deja de la domnul director si pe voi si pe Bella. Trebuie sa…

- Stai, stai, stai!!! Ce legatura are ea cu noi???

- Fiule, parintii ei… accident de masina… erau prietenii mei cei mai buni! Si ai lui Esme de asemenea…. Au venit si Angela si Victor din Canada… stii bine ca toti 6 eram cei mai buni prieteni… spunand asta, am observat durerea din glasul lui… stiam cat de mult inseamna pentru parintii mei si ai lui Rose si Jasper, prietenii lor cei mai buni… chiar imi pare foarte rau, mai ales ca este vorba de parintii Bellei… va fi distrusa.. dar nu eu ii voi spune asta, i-o va spune Carlisle…doar e cel mai bun doctor din S.U.A. si stiu sigur ca a verificat el insusi ce s-a intamplat.

- Fiule, mai esti??

- Ahh, da tata! Dar nu eu ii voi spune vestea cea rea… asta e datoria ta! Dar ce fac daca nu vrea sa vina pentru ca nu ii spun ce se intampla?

- Eu de unde sa stiu… ia-o pe sus… l-a chestia asta m-a bufnit rasul… ha ha ha! Nu pot sa cred ca tatal meu a spus asta… wow

- Asa am sa fac! Fii sigur!

- Bine fiule, va asteptam! Pa!

- Pa, tata! Am ramas socat, pana m-a trezit Alice la realitate… era impreuna cu ceilalti… cred ca le-a spus directorul ca sunt invoiti si ca trebuie sa mearga si Bella cu noi… spun asta judecand dupa fetele lor… mai putin Rose… era tare zambareata! Uneori ma intreb ce se intampla cu ea… adica ea nu o insulta pe Bella, nu ii face nimic…. Ce o avea oare?

- Edward… a spus sora mea batand din picior ca o disperata nervoasa… era rosie la fata de furie… ce amuzant sa vezi un spiridus batand din picior si scotand fum pe urechi- la figurat, dar nu mai e mult si se intampla si la propriu…

Nu m-am mai putut abtine si am izbucnit in ras… Ha ha ha!!! Daca ar fi vazut ce fata are… ha ha ha…defapt ce fete au!! Si, incepe!

- Edward!!! Imi spui si mie de ce razi?! Arat comic nu-I asa??? Cred ca stii si de ce tinand cont ca te-a sunat Carlisle! Dar nu inteleg ce e amuzant in chestia ca imbecila de Swan vine cu noi acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

- Alice, calmeaza-te!!! E un motiv intemeiat pentru care Bel… Swan vine la noi acasa… si nu e unul foarte fericit…

- Si i-a uimeste-ne, care e???!!! a intervenit Jasper, iubitul surorii mele…sunt impreuna de 2 ani… si Rose cu Emmett sunt iubiti… si e bine de ei ca locuiesc in aceeasi casa… dar sa revenim.

- Pai… umm… parintii Bellei… accident de masina…. Deces…

- Ohh… doamne! Renee si Charlie…. Erau niste oameni minunati… a spus Alice cu lacrimi in ochi… si o intelegeam… parintii nostri erau cei mai buni prieteni… si se vizitau des si dadeau petreceri… noi aveam cate 3 mame si 3 tati… dar acum 2 au murit….

- Off… daca eu ma simt atat de trista.. nu pot sa imi imaginez cum se simte Bella..

- Pai… defapt… Bella nu a aflat… i-am spus lui Carlisle sa ii spuna el…. Cand ajungem acasa…

- Si daca nu vrea sa mearga cu noi ce facem??? a vorbit pentru prima oara Emmett… si era serios… adica: EMMETT este SERIOS?????????????????

- Pai…deja i-am spus asta lui Carlisle si a zis sa o iau pe sus…. am spus si am schimtat un zambet nevinovat… ingeras ce sa mai !!! ,,Acum care n-are modestitate??? Ai??” iar ai aparut??? Basti de-aici!!!

- Ce?! Carlisle a zis asta???? Ahh vreau sa aud asa ceva de la el!

- Hey, Edward! Pot sa merg eu la ea sa o iau?? a intrebat Rose…

- Nu Rose, voi asteptati-ne in masina va rog..

- Ok… si au plecat.

Am pornit spre dulapul Bellei, unde trebuia sa fie… nu puteam sa imi ascund tristetea de pe fata… am vorbit cu ea cat de calm am putut, dar refuzand sa vina cu mine, am luat pe sus. Ea mi-a spus sa o dau jos si apoi sa nu o mai dau jos, ca isi strica coafura daca pica in cap.. cine sa o mai inteleaga???

Emmett POV



Mergeam pe hol de mana cu Rose, cand ne-a oprit directorul sa ne spuna ca suntem invoiti de Carlisle si ca trebuie sa mergem acasa. Eu mai aveam putin si topaiam ca scap de restul orelor complet de-adormit-copiii de la liceul asta plictisitoooooooor. Ne-am dus sa ii anuntam pe Alice si Jazz, de plecarea noastra acasa si de faptul ca Bella trebuie sa mearga cu noi… Alice, bineinteles, a facut o criza de isterie, urmata de un tipat care m-a infricosat…. Adica, Alice ma infioara mereu, cand e nervoasa… si eu nu ma sperii de nimic… inafara de SORA MEA…

Dupa vestea ingrozitore pe care ne-a dat-o Edward, am mers spre Jeep-ul meu… azi am venit toti cu el… toata lumea dinauntru’ era trista, abatuta si confuza… iar eu…. Eram toate la un loc… toti aveam cate 3 mame si 3 tati… si acum am ramas doar cu 2 din fiecare… e dureros…. Foarte…

Dar spre amuzamentul tuturor, Edward o luase pe sus pe Bella , cred ca asta datorandu-se faptului ca Bella nu a vrut sa mearga… Am izbucnit toti intr-un ras in hohote, dar ne-am oprit cand ne-am amintit de ce este Bella aici…

- Se pare ca nu a vrut sa vina…. am zis eu cu o mutra de ingeras, dar unul trist…

- Da, sunt de aceeasi parere…. a spus si Alice.

Noi toti eram in spate, asa ca Bella si Edward urmau sa stea amandoi in fata… imediat ce Edward a pus-o pe Bella pe scaunul pasagerului din fata, a sarit in masina si a blocat usile, evitand sa sara din masina, pentru ca toti stiam ca Bella era in stare sa faca asta, si multe altele.



- Edward, daca nu deblochezi usile in momentul asta, sparg geamul de la masina si tot ies!

- Heeey, stai putin! Asta e Jeep-ul meu, copilasul meu! Nu ai sa indraznesti!

- Pune-ma la incercare papusica mica-mica! spunand asta,a scos pantoful si a dat in geam, dar spre ghinionul ei, nu s-a spart.

- Acum cine e papusica mica-mica? Defapt, cine are pantofi de papusica mica-mica??am spus eu sarcastic.

- Ohh, mai taci din gura aia mare care o ai! Si acum, imi spune si mie cineva ce mama naibii caut in masina voastra???? spunand asta, toata lumea a avut din nou fetele acelea indurerate… Ce?? Ce am mai spus acum??? Doamne ce ciudtai sunteti! Ma mir cum de aveti niste parinti asa minunati. Si ai mei sunt minunati, de aceea sunt asa adorabila, dar voi…. Sigur nu sunteti adoptati???? Bine, asta inafara de Rose, care ea saraca trebuie sa va suporte…ups!

- Ce?? De ce pe Rose nu o urasti??? Si parintii tai… erau minunati! a spus Alice furioasa… dar dupa si-a pus mana la gura.

- Am ajuns… a soptit Edward.

- In sfarsit! Eu te zic lui Carlisle ca m-ai luat pe sus! a spus Bella facandu-se suparata.

- Defapt, el a spus ca daca te impotrivesti, Edward sa te ia pe sus… am afisat din nou o fata de ingeras si cu totii am pufnit in ras, numai Bella s-a uitat furioasa la noi si a fugit spre casa, dar cand a deschis usa, a impietrit!

Bella POV

Nu mai puteam suporta! Judecand dupa fetele lor, stiam ca e ceva de rau… si simteam junghiuri in piept si inima imi batea nebuneste, si asta se intampla doar daca cineva pe care il iubesc mult a patit ceva. Si Alice a zis ca parintii mei erau minunati… De ce a vorbit la trecut??? Nu am mai asteptat si am deschis usa, dar am impietrit.

Carlisle si Esme erau pe canapea si plangeau, iar Angela si Victor stateau pe cealalta canapea, fata in fata cu ei, si erau tristi si abatuti. Nu stiam ce se intampla, asa ca am intrat. Rose a venit in fuga si m-a luat de mana, ceilalti fiind impietriti la vederea noastra, dar le-am scurt ca eu si Rose suntem cele mai bune prietene fara ca ei sa stie si au tacut, nestiind ce sa mai spuna.

Eu am fugit spre canapea, asezandu-ma langa Esme. Ma durea sa ii vad asa, si o lacrima rece mi-a traversat lin obrazul. M-am uitat la copiii lor, si erau al fel de tristi ca ei. Ne mai putand sa ma abtin, am intrebat ce se intampla.

- Imi spune si mie cineva, va rog, ce se intampla de m-au adus Alice, Edward, Jasper, Emmett si Rose aici? Si ca tot vorbim de ei, de ce sunt asa de tristi?? Si voi de ce aratati asa de distrusi?? Ce s-a intamplat? aproape am urlat…

- Bella, draga mea…. Parintii tai… au.. au mmm… au murrrit… a spus Esme si a izbucnit in plans.

In momentul ala, am simtit cum cerul a cazut peste mine. Nu m-am putut misca, pur si simplu am ramas ca o statuie, o statuie vie, care plange- pentru ca imi simteam lacrimile pe obraz, lacrimi care erau ca niste cutite ce imi strapungeau inima si o faceau bucatele, toate fiind parte din mine. Parca m-am rupt de lume, cand am auzit ce a spus Esme. Usor, usor, am simtit cum ochii mi se inchid si simturile imi dispar. Atunci, am realizat ca eram intr-o bezna totala. Au murit, au murit, la naiba au muriiiiiiiiiiiiiittt!!!!!!!!!! De ce Doamne imi faci mie asa ceva??? De ce? De ce ma urasti??? Ce ti-am facut eu tie??? Ce???

Nu imi puteam reveni, dar extenuata de durerea profunda si ireparabila si gandurile ce ma macina pe dinauntru… am simtit cum m-am stins, ca un bec lipsit de vlaga si de o lumina puternica, ca un neon fara viata ce lumineaza pe strazile pustii, ca un felinar caruia i-a fost ucisa lumanarea vietii, lumina de care avea nevoie ca sa existe cu adevarat. Usor, usor, am simtit cum ma scurg intr-un somn adanc si fara sfarsit, asta daca nu o faceam deja. Atunci, am stiut ca am adormit. Gandurile au incetat, durerea a disparut usor-usor si m-am simtit libera, fara griji, dormind, ca un prunc, ca un copil nevinovat ce nu stie despre obstacolele si provocarile vietii. Ce nu stie despre durerea din sufletele oamenilor nevinovati, trecuti prin viata cruda de zi cu zi, sau poate vinovati, dar totusi ucisi pe dinauntru de remuscari, durere si… singuratate.



Am simtit ca nu mai exist, ca totul ma paraseste. Usor-usor au aparut amintirile frumoase, ce imi pareau ca niste vise vechi, de demult, uitate de vreme, de lume si fara fericirea pe care o aveau atunci, fericire ce s-a stins odata cu disparitia ritmului facut de inima vie a personajelor principale, ce le faceau niste clipe de neuitat si complet fascinante. Acum, sunt pure amintiri suflate de vant, in mintea mea, si in inima inghetata.

Bezna…



Partea a 2-a



Edward POV

Imediat ce a deschis usa, parca s-a tranformat intr-o stana de piatra. Pur si simplu a intepenit. Rose a fugit si a luat-o de mana, si noi am inceput sa ne holbam. Ea si Rose??? Mereu ma intrebam de ce se poarta asa ciudat una cu alta… si acum am inteles, Bella ne-a spus ca ele doua sunt cele mai bune prietene pe ascuns. Toata lumea a fost mirata, unii chiar indignati, poate se simteau tradati, dar ne-am amintit motivulpentru care Bella era aici.

S-a desprins de mana lui Rose, si a fugit spre Esme. A intrebat-o ce se intampla, se vedea ca e disperata, pot spune chiar exasperata, pentru ca toata lumea se comporta ciudat, chiar era trista, numai ea nu pentru ca nu stia ce avem noi…

- Imi spune si mie cineva, va rog, ce se intampla de m-au adus Alice, Edward, Jasper, Emmett si Rose aici? Si ca tot vorbim de ei, de ce sunt asa de tristi?? Si voi de ce aratati asa de distrusi?? Ce s-a intamplat? a spus aproape urland.

- Bella, draga mea…. Parintii tai… au.. au mmm… au murrrit… a spus Esme si a izbucnit in plans.

Era confuza, si am simtit cum s-a ,,pietrificat”. Datorita lacrimilor reci ce ii treaversau fata, incalzind locul in urma lor si lasand dungi rosii deschise, mi-am dat seama ca intelesese. Dar nu suspina, nu tipa, pur si simplu statea si se uita in gol, la un punct inexistent, pe care nu-l puteam urmari. Era blocata intre vis si realitate, parca zbatandu-se printre ganduri, pentru ca, chiar daca nu se misca nici macar un milimetru, lacrimile nu se opreau, ci continuau sa curga incontinuu, din toate partile ochilor ei verzi si inghetati, pentru ca acum nu exprimau nimic. In ei puteai citi foarte putin confuzie, durere si singuratate. Ma simteam neputincios, nu aveam putere sa o ridic si sa o fac sa reactioneze. Dar picioarele mele erau lipite de podea, si simtul de control asupra corpului meu, disparuse odata cu pierderea privirii si gandurilor Bellei intr-un spatiu interzis si necunoscut mie. Oare ce gandea acum? Intre ce se zbatea? Oare constientizeaza ca nu se misca? Oare la ce concluzii a ajuns? Ce va face? Voi inceta odata cu intrebarile astea, pentru Dumnezeu?!?!

Neputand sa imi iau privirea de pe chipul ei rece si indurerat, am observat cu ochii I se inchid dar nimeni nu facea nimic. Incet-incet, respiratia ei a devenit regulata, si tot corpul i s-a relaxat instantaneu. Atunci, toata lumea a fost sigura ca Bella a adormit. Dar sentimentul de neputinta nu ma parasea. Puteam sa o trezesc, sa o strang in brate, sa isi poata odihni capul pe pieptul meu si sa o simt aproape, sa poata plange pe umarul meu, sa o consolez, sa ii arat cat de mult o iubesc si chiar daca sentimentul nu e reciproc, nu voi inceta sa o fac vreodata. Vreau sa o ajut, sa o linistesc si sa ii spun ca o ador si ca nu vreau sa mai plece vreodata de langa mine, ca ea e ingerul si intreaga mea viata lipsita de sens fara ea.

Off… as vrea atat de mult sa fie cu mine si sa imi spuna ca ma iubeste si ca nu vrea sa se mai desparta vreodata de mine. Dar astea sunt vise, si numai vise. As vrea atat de mult… dar nu poate fi real ceea ce eu sper cu ardoare.

Neputinta… neputinta, neputintaaaaaaaaaaaa!!! Vreau sa fac ceva! O Doamne cred ca o sa-mi smulg parul din cap!



Dar cum Emmett e Emmett, incepe sa trancane.

- Heey lume, lume! aproape a zbierat.

- Taci Emmett ca de nu te fac una cu Pamantul una-doua! am soptit eu.

- Haideti maiii! Dar doarme ca un prunc… uhh… umm…. Ce ar fi daca… daca…. Daca am mazgali-o pe fata? a spus si a facut o fata de martir, un biet copil inocent, ce sa-ti povestesc.

- Ha ha ha!! au inceput toti sa rada.

- Eu … uunaaaa… suntttt… de acco…ord! a spus Alice printre hohotele incontrolabile de ras.

- Incetati! ne-am rastit eu si Rose la ei si, spre uimirea mea, a functionat. Huhh, ce bine e cand tac! Ar trebui sa tipam mai des la ei. Facem echipa buna la urlat…

-> Ceva gen : Bella( fetita) mazgalita de Emmett(clovnul) =))

- Hey copii, se trezeste Bella. a spus Carlisle in soapte.

Si atunci, zana mea a deschis usor ochii, clipind delicat, incercand sa-si dea seama unde se afla. A bulbucat ochii cand, fara sa mai gandesc, m-am asezat langa ea, am luat-o de mana si… si… am sarutat-o suav si usor pe buzele ei dulci si moi, catifelate, ca cea mai fina matase. Nu a trecut mult timp, si ea mi-a raspuns la sarut. Fluturii din stomac nu au intarziat sa apara. Ma simteam intreg, perfect, ca si cum pana acum ceva din mine ar fi lipsit, parca ar fi fost…mmm… plecat la plimbare si acum e revenit… Bine ai venit acasa…iu..iuuub…ohh… Bine ai venit acasa, IUBIRE!



In spatele meu auzeam doar ,, Uhh!”, ,,Ohh!”, ,,Ce naiba?!” si ,, Ce dragut! Le sta bine impreuna! Atat de cute!”

Am simtit cum toata lumea paraseste camera, si raman doar eu cu Bella, cu Bella mea, cu frumoasa mea. Buzele ei usor incepeau sa se deschida, lasand loc respiratiei proaspete si reci, de capsuni, in gura mea. O simteam pe fata, intelegand ca sarutul nostru se aprofundeaza, si ca ea isi doreste asta la fel de mult ca mine. Am simtit aroma de pe buzele sale, si cum acestea s-au deschis, invitandu-ma inauntru. Limbile noastre s-au atins, usor, nu salbatic cum sarutam acele fete disperate dupa mine. I-am simtit aroma si mai profund, experimentand gustul ei, si cunoscand locuri noi, simtind cum si ea face acelasi lucru. M-am simtit minunat, dar cum vine, totul pleaca.

Am simtit cum Bella se desprinde de mine, aroma ei atingandu-mi fata. M-a muscat usor de lobul urechii, producandu-mi o senzatie de placere, gemand usor si apoi… apoi s-a ridicat si a plecat, lasandu-ma singur pe canapea.

Bella POV

Usor usor, simturile mele incepeau sa prinda iarasi viata. Am deschis ochii usor, clipind incet, revenindu-mi din somnul bine meritat. Am realizat unde ma aflu, la casa familiei Cullen, dar fara sa mai pot zice ceva in legatura cu motivul pentru care ma aflu aici, m-am holbat la Edward ca la tari straine.

Aparand de nu-stiu-unde, se asezase lent langa mine, imi lua delicat mana intr-a lui si…

Partea a 3-a



Si m-a sarutat… What?! Am stat cateva secunde sa vad ce face, dar apoi am raspuns la sarutul lui atat de dulce. Era ce imi doream eu de mult timp, dar credeam ca nu se va intampla. Buzele noastre se uneau , formand cel mai perfect sarut din lume. Ma simteam asa de bine. In spate se auzeau : ,,Uuuu”-bineinteles, Emmett, “Ce naiba?”- Alice, desigur, “Ce cute!”-Rose, ea stia ca il plac, si cu toate ca insistase sa o las sa ii spuna, nu a facut-o si mi-a acceptat ruga sa taca, “Ce bine le sta impreuna!”- asta au spus parintii lui Edward… Jasper radea… whoa i-a stai putin, parintii lui Edward?!

Mdeah… ce mai conteza. Am auzit cum toata lumea paraseste camera, asa ca am aprofundat sarutul, simtindu-I gustul in intregime. Dar nu am putut continua, deoarece amintirile cu acea clipa groaznica au reaparut, si m-am retras rapid, lasandu-l pe Edward singur pe canapea. Am aruncat o ultima privire in spate si am vazut ca era.. trist?! Si confuz…

Doar Rose stie ce am patit atunci… in acea noapte blestemata… ohh de ce trebuiau sa revina amintirile chiar acum Doamne??? Nu aveam nevoie de ele. Edward e tot ce am vrut si inca vreau, dar de ce au aparut amintirile tocmai la el, si nu la alt baiat?! Ohh, desigur, deoarece pot fi eu vreodata fericita? Raspuns, Nu. Logic, era de asteptat.

Blestemata fie acea noapte neagra! Nu vreau sa imi mai amintesc de ea! Parca am inchis demult amintirile acelea intr-o cutie si am incuiat-o cu o cheie pe care am aruncat-o in oceanul de lacrimi varsate. Nu pot sa cred ca au revenit, si tocmai cand eram cea mai fericita din Univers. Imi urasc viata asta cruda! De ce?! Atat vreau sa stiu: de ce?????!!!

Oricat a incercat Rose sa ma consoleze si imi spunea: “Vei trece si peste asta, Bella! Esti tare, asa ca trebuie sa fii in continuare! Cu timpul o sa uiti! Te rog revino-ti!!!” , nu a reusit. Mereu a fost parte din mine acea “ intamplare” si inca e, pentru ca am observat ca acea cutie s-a deschis, nu a ramas incuiata in coltul cel mai indepartat al subconstientului meu. A pasit incet spre iesire, fara ca eu sa stiu, si deodata Buff afara cand nu vroiam asta pentru nimic in lume.

De ce a trebuit sa ma aflu eu acolo? de ce a trebuit ca eu sa fiu v.. v….



Emmett POV



Impietrise. Imi venea sa ii dau un bobarnac ca la statui, asa ca sa se dez…des… dezpietreasca… nu stiu cum se zice…mmm… in fine.

Am pasit in casa, toti cu fetele de caine plouat si am ascultat cum Esme, plangand, ii da vestea Bellei. Tuturor ne parea rau. Parintii Bellei au fost mereu ca si parintii nostrii, cu toate ca noi, copiii, nu ne intelegeam. Si eu eram trist, dar nu puteam sa arat. Ce naiba?! Eu sunt Mister Amuzantul… clovn cum imi mai zice Edward… ehh e buna si porecla aia… mda…

Dar Bella nu a avut reactia la care eu ma asteptam. Nu a inceput sa tipe, sa zbiere ca nu e adevarat. Pur si simplu s-a transformat intr-o stana de piatra. O stana de piatra pe care Edward o iubeste. Pentru ca eu si Jazz stim ca Edward e indragostit lulea de Bella… hmm el crede ca ea nu o sa ii dea atentie niciodata. Dar eu, cum ma pricep la fete…

“ Mah da’ ce modest mai esti pe ziua de azi!”

Tu mai taci. Asa, sa revenim… eu cum ma pricep la fete, zic ca si Bella e indragostita de el… cum era melodia aia… “ M-am indragostit lulea, de-o fata din scoala mea…”… mda, dar e manea… bleach… nici nu stiu unde am auzit-o…hmmmm..

Deodata, Bella a inchis ochii si a cazut pe spate, cu capul rezemat de canapea. Respira regulat, deci e cert ca adormise. Edward era parca lipit de podea. Hmm.. poate o sa ii fac o farsa de genu’… sigur o sa ii fac una. Ha ha ha! o sa fie asa amuzant!!

Dupa 2 ore….

Mda, a dormit doua ore ca un ingeras, doua ore in care eu m-am abtinut sa nu o mazgalesc pe fata, pentru ca imi luam bataie si eu, si Alice de la Eddie-amorezatu’ si de la Rose-fiara… vai vai! Daca ar ajunge si iubita-mea sa ma bata, as fi fraier… dar sunt mort dupa ea… uuhh

Insa, Bella a inceput usor usor sa se trezeasca… ha ha! zici ca era speriata de bombe cand Edward s-a asezat langa ea si a sarutat-o.. ha ha ha!! wow wow wow.. stop cadru! Edward a facut ce? M-am uitat iar si aia doi se sarutau de zor…. Ohohoo deci nenea-Eddie a avut curaj pana la urma… mama si se vede ca si ei ii place. Imi venea sa strig: “ Bella si Eddie stau in copac, si se saruta neincetat!” dar stiam ca ma vor lua la bataie, asa ca am scos doar un “ Uuuu!” si desigur, Alice facea crize si Jasper radea si se tinea cu mana de burta! Daca Alice o sa mai faca asa, sigur va face riduri. Jasper radea si de ea, si de faptul ca Edward a indraznit. Micul Eddie e acum barbat! Yeeey!

Am plecat toti din camera, lasandu-I pe aia 2 sa se sarute in continuare, doar eu si Rose am ramas sa ii spionam. Dar Bella s-a desprins din sarut si a plecat, lacrimi curgand pe obrazul ei. M-am uitat intrebator la Rose, dar nici ea nu era, pentru ca era cu cativa metrii mai in fata, mergand dupa Bella. Dar de ce a plecat asa? Plangand?!

M-am dus la Eddie-barbatel si am incercat sa il fac sa isi revina din confuzia si tristetea ce erau pe chipul sau.

- Hey, Edward ce sarut! Mama-mia!ce gust avea???

- Ohh mai taci… si avea gust de capsuni…

- Dar de ce a plecat asa?

- Eu de unde vrei sa stiu??Ma duc la mine in camera. Daca o vezi pe Bella spune-I ca vreau sa vorbesc cu ea.

Spunand asta, a plecat in camera lui si eu am ramas singur pe canapea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About this blog

Persoane interesate